Juvenalis: dé sportschool van Veghel maar dan anders

DE ENIGE MILON CIRKEL IN VEGHEL STAAT BIJ JUVENALIS

Zijn alle sportscholen van Veghel hetzelfde? Natuurlijk niet! In Veghel fitness je snel veilig en effectief je bij Juvenalis. Als enige sportschool in Veghel en omstreken werken we met de Milon Cirkel. Daarmee train je het hele lichaam in maar 35 minuten. Je spieren worden sterker. En ook je conditie komt aan bod. Juvenalis Veghel is hét alternatief voor de gewone sportschool.

We zijn kleinschalig, persoonlijk en laagdrempelig. Ook als je niet zo sportief bent, voel je je bij ons direct thuis.

Er staat bij ons geen oerwoud aan ingewikkelde toestellen. Bij Juvenalis werken je met de Milon Cirkel.

Als je traint op de Milon Cirkel log je in met je persoonlijke polsbandje. Daarmee worden alle toestellen exact op jou afgestemd voor een optimale training. Er is een vaste routing, zodat je niet onnodig hoeft te wachten. Op de Milon Cirkel heb je geen gedoe met instellen van gewichten zoals bij de gewone sportschool. Je komt binnen in een prettige omgeving, de coacht en jij groeten elkaar en je gaat snel, veilig en effectief aan de gang op de Milon Cirkel.

Je logt in met het polsbandje en er is meteen sprake van een optimale instelling.

CROSS-JE-FIT, EEN INTENSIEVE FUNCTIONELE TRAINING

Cross-je-Fit is het functioneel trainingscircuit bij Juvenalis voor een intensieve workout voor het hele lichaam.  Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven op een hoog intensiteitsniveau.

Een variant op het populaire Crossfit, maar dan met minder blessurerisico. Je werkt aan een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam. jouw conditie en snelheid gaan met sprongen vooruit.

Een Cross-je-Fit-training maakt jou bewuster van je lichaam. Met een diversiteit oefeningen word je uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Onze ervaren trainers helpen jou hierbij. Ze leggen de oefeningen uit en kijken mee of alles goed lukt en helpen om blessures te voorkomen. Daardoor is Cross-je-Fit geschikt voor sporters van elk niveau.

VOEDINGSBEGELEIDING

Wil jij blijvend afvallen? En onder professionele begeleiding een evenwichtig eet- en leefpatroon ontwikkelen?

Onder onze begeleiding leer je hoe met voeding om te gaan. Op basis van jouw energiebehoefte maken we een voedingsschema. Met producten, zo uit de supermarkt! Je gezin eet gewoon mee. Elke dag drie hoofdmaaltijden en tussendoortjes voor een optimaal eetpatroon. Nooit meer lijnen, niet jojoën, lekker eten en toch afvallen!

KOM KENNIS MAKEN EN KIJK OF JUVENALIS BIJ JOU PAST.

 

 

Dus zoek jij een sportschool in Veghel? Wil jij meer gaan sporten en zoek je een sportcentrum dat bij jou past? Voel je je niet prettig in een andere sportschool? Dan is Juvenalis Veghel de juiste plek voor jou.