• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers
  • Snel resultaat

FYSIO VEGHEL: SAMENWERKING TUSSEN SPECIALISTEN

Sport Boutique Veghel sluit volledig aan bij het specialisme van fysiotherapeuten in Veghel. Na de acute fase van een blessure, operatie, ziekte of ongeval is Sport Boutique Veghel erop gericht om met een afgestemd trainingsprogramma honderd procent functionaliteit te bereiken. Waar nodig verwijzen wij door naar een arts of fysiotherapeut in Veghel.

Je wordt elke dag geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen of rennen, iets op- pakken, wegzetten, opruimen etc. Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die een grote waarde hebben in je dagelijkse leven. Wij bieden circuittrainingen in kleine groepen met functionele oefeningen. Deze trainingen dragen bij aan een beter uithoudingsvermogen en vergroting van je fysieke mogelijkheden.

We zitten veel, wat leidt tot beperkingen in onze beweeglijkheid, kracht en uithoudingsvermogen, pijn en beperkingen, vooral rug-, nek-, schouder- en gewrichtsklachten. Met personal training en medisch fitness werk je gericht aan de opheffing van die beperkingen en het verminderen van pijnklachten.
Je traint bij Sport Boutique Veghel altijd op je eigen niveau. Onze circuittrainingen zij, kleinschalig en altijd onder begeleiding. Je wordt op uw niveau uitgedaagd en naar een hoger niveau getild. Daarom is het trainen bij ons zo snel, veilig en effectief. Dat onderscheidt ons van het “gewone” fitness centrum en van de competitieve blessuregevoelige trainingen zoals Crossfit. Daardoor voorkomen wij de onnodige gang naar fysiotherapie voor blessureherstel.

Na een ernstige coronabemetting is veelaal een intensief herstelprogramma nodig. Net als bij fysiotherapie kan Sport Boutique Veghel de inspanningstoename exact doseren, zodat geleidelijk de ademhalingscapaciteit weer toeneemt. Ook is er veelal spierkracht verloren. De intensiteit van de spiertraining kunnen wij ook exact reguleren, waardoor er een optimaal herstel volgt zoals je ook bij fysiotherapie verwacht.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

blog-single-12-740×600