• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers
  • Snel resultaat

Aanbod

Home » Aanbod

Onze lessen

Ons aanbod

Milon Cirkel

Zijn alle sportscholen van Veghel hetzelfde? Natuurlijk niet! In Veghel fitness je snel veilig en effectief bij Sport Boutique Veghel. Als enige sportschool in Veghel en omstreken werken we met de Milon Cirkel. Daarmee train je het hele lichaam in maar 35 minuten. Je spieren worden sterker. En ook je conditie komt aan bod. Sport Boutique Veghel Veghel is hét alternatief voor de gewone sportschool.

Bodytec PT / EMS

Bodytec PT is een vorm van training waarin je in slechts 20 minuten een effectiviteit hebt van 3 uur conventionele training. Als je wilt afvallen, sterker worden, fysieke of mentale klachten verminderen of meer weerstand opbouwen, dan kunnen wij van Sport Boutique Veghel je helpen.

Circuittraining

Je hebt een goede basisconditie nodig om gezond te zijn en te blijven. Door een goede conditie kom je niet alleen je dag beter door maar je kunt ook meer genieten van leven.

De circuittrainingen van Sport Boutique Veghel (Milon Cirkel en Cross-je-Fit) is gebaseerd op het HITT-principe, de snelste en effectiefste trainingsvorm

Voedingsbegeleiding

Wil jij blijvend afvallen? En onder professionele begeleiding een evenwichtig eet- en leefpatroon ontwikkelen?

Onder onze begeleiding leer je hoe met voeding om te gaan. Op basis van jouw energiebehoefte maken we een voedingsschema. Met producten, zo uit de supermarkt! Je gezin eet gewoon mee..