• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers
  • Snel resultaat

Functionele training: Crossjefit

Home » Functionele training: Crossjefit

Circuittraining

Je wordt elke dag geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen of rennen, iets op- pakken, wegzetten, opruimen etc. Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die een grote waarde hebben in je dagelijkse leven. Crossjefit is een circuittraining met functionele oefeningen. Deze trainingen dragen bij aan een beter uithoudingsvermogen en vergroting van je fysieke mogelijkheden.

Een goede conditie bouw je op door te werken aan je spieruithoudingsvermogen en je cardiovasculair uithoudingsvermogen. Dat maakt je fitter, daardoor heb je de hele dag meer energie.

Krachttraining begint met de coördinatie, lenigheid en spieruithoudingsvermogen. Dat is de basis van gezond bewegen waardoor je een fitter en sterker lichaam krijgt. Op deze basis voorkom je vervelende blessures en kan je herstellen na blessures en ook bij blijvende
beperkingen zoveel mogelijk functionaliteit winnen. Op deze basis kan je werken aan jouw persoonlijke doelstelling. Dat kan een afgetraind sterk lijf zijn, meer spierkracht of een betere basis voor jouw specifieke sport. Wat is jouw doelstelling?

Tijdens een circuittraining, ontwikkel je alle genoemde fysieke en mentale vaardigheden.

Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie, geen klachten meer? Sport Boutique Veghel biedt de beste mogelijkheden om resultaat te bereiken. Op basis van de lidmaatschapstest kan je kiezen welk programma van onze sportscholen het beste bij jou past.

blog-single-12-740×600