• Persoonlijke begeleiding
 • Ervaren trainers
 • Snel resultaat

Personal training & Bodytec

Home » Bodytec PT / EMS

BODYTEC PT: IN 20 MINUTEN DE EFFECTIVITEIT VAN 3 UUR INTENSIEF SPORTEN

Bodytec PT is een vorm van training waarin je in slechts 20 minuten een effectiviteit hebt van 3 uur conventionele training. Als je wilt afvallen, sterker worden, fysieke of mentale klachten verminderen of meer weerstand opbouwen, dan kunnen wij je helpen.

Al onze trainingen, ook personal training, zijn gericht op jouw gezondheid. Tijdens een kennismaking bespreken we alle fysieke en mogelijke mentale doelen die jij wenst te behalen. Wat wil jij bereiken qua voeding, beweging, mentaal? Aan de hand hiervan kijken we samen welk programma het beste bij jou past:

We werken persoonlijk, resultaatgericht en met aandacht. En omdat we nauw betrokken blijven bij het gehele proces – van meten tot verbeteren – staan we garant voor de realisatie van gezondheid en geluk. Je wordt sterker, fitter, leniger, behaald jouw gewenste gewicht, je voelt je beter.

PERSONAL TRAINING EN MEDISCH FITNESS

Personal training en medisch fitness begint met een intake, waarin we jouw doelen, je sterke punten en valkuilen bespreken. We testen je houding en beweging, en onderzoeken wat voor jou de beste aanpak is. Je krijgt persoonlijke coaching, een programma op maat én voedingsbegeleiding. Samen gaan we voor een optimaal resultaat.

Bij medisch fitness ligt de nadruk op gezond en verantwoord bewegen. Voor een voorspoedig herstel, om blessures te voorkomen of om te blijven bewegen bij chronische klachten. Ook kunnen we met medisch fitness overwicht aanpakken en daarmee de kans op diabetes, hart- en vaatziekten en kanker verminderen. Wij helpen je om gericht te blijven bewegen, zonder te forceren.

blog-single-12-740×600

WAT IS HET BIJZONDERE VAN BODYTEC PT?

Bij de Bodytec trainingen krijg je een vest aan dat de spieren een impuls geeft waardoor er meer spiervezels dan bij een normale training worden aangesproken. Dat zorgt ervoor dat de training vele malen effectiever is.

Alle spieren gaan daardoor meer energie verbruiken en worden beter zichtbaar. De bodytec training is een combinatie van spier- en conditieverbetering is slechts 20 minuten per week. Deze 20 minuten staan voor drie uur intensief sporten.

Tijdens de Bodytec training wordt de intensiteit door de trainer op jou afgesteld. Zo kunnen bepaalde spiergroepen die extra aandacht nodig hebben zwaarder worden gezet en kunnen wij rekening houden met blessures door voor andere spiergroepen de intensiteit te verlagen. Het is een geavanceerde vorm van personal training.

Er worden geen zware gewichten gebruikt en oefeningen met hoge impact worden vermeden. Hierdoor is de belasting van de gewrichten klein, terwijl de spieren juist worden versterkt. Snel sterker, fitter en slanker!

DE RESULTATEN VAN BODYTEC PT

Bodytec PT is ontwikkeld voor medische toepassingen en in de topsport.

Bodytec PT heeft onder meer de volgende positieve effecten: Fitheid en vitaliteit, spierkracht, algemene gezondheidswinst, huidverjonging, lichaamscontouren, afslanken.

Deze training kan de kwaliteit van leven verbeteren bij:

 • artrose,
 • reuma,
 • fibromyalgie,
 • lage rugklachten,
 • spierdystrofie,
 • chronische pijn.

Er zijn ook situaties waarin Bodytec PT wordt afgeraden: Bij zwangerschap, bij ontstekingen met koorts, bij mensen met een pacemaker. Daarnaast word er bij de intake altijd een check gedaan of er andere redenen zijn die het gewenst maken om een arts te raadplegen.

Het is belangrijk om naast de trainingen ook op je voeding moet letten. Voor het beste resultaat is het belangrijk om gezond te leven.

blog-single-12-740×600
blog-single-12-740×600

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Naar Bodytec is al heel wat onderzoek gedaan, hieruit zijn de volgende conclusies gekomen:

 • 87% van de deelnemers meldt enthousiast duidelijk zichtbare effecten op het figuur; ze kregen een aanzienlijk positiever beeld van hun lichaam;
  89% voelt zich steviger en strakker na de training;
 • De training vermindert het percentage lichaamsvet met maximaal 4% binnen 6 weken Bodytec-training;
 • Vrouwen verliezen gemiddeld 1,5 cm van hun taille- en heupomvang;
 • Mannen verminderen hun buikomvang met maar liefst 2,3 cm en tonen gelijktijdig een spieropbouw van 1 à 2 cm op benen, bovenarmen en borst;
 • 88% van de deelnemers heeft duidelijk minder rugklachten;
 • 40% van de deelnemers had voor het begin van de training chronische rugpijn, na 6 weken training is dat nog slechts 9%;
 • Bij 44% van de deelnemers met chronische rugklachten is de pijn volledig verdwenen.

KOM KENNIS MAKEN EN KIJK OF BODYTEC PT IETS VOOR JOU IS

Sport Boutique Veghel staat voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Met onze personal training werken we daaraan. Als jij benieuwd bent hoe we jou kunnen helpen helpen, neem dan contact met ons op. We overleggen dan samen over de mogelijkheden.