De sportschool waar jij resultaat behaalt

Waarom zoek jij naar een sportschool? Wat wil jij bereiken? Afvallen? Fitter worden? Gezonder en klachtenvrij? Wat wil jij? Wij bespreken graag met jou welk programma bij jou past.

Sport Boutique Veghel biedt verschillende mogelijkheden om snel.veilig en effectief jouw doel te bereiken. Onze sportscholen zijn kleinschalig, waardoor je nooit verloren loopt.

Juvenalis is de sportschool met de Milon Cirkel en het Cross-je-Fit circuit. Op de Milon Cirkel stem je met jouw persoonlijke polsbandje alle toestellen automatisch exact op jou af. Geen gedoe, geen wachttijden. prettige omgeving. Cross-je-Fit is de blessureveilige variant van Crossfit met een diversiteit oefeningen word je uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Juvenalis: de sportschool waar jij je thuis voelt, geschikt voor sporters van elk niveau.

Madonna’s is de sportschool die zich exclusief op vrouwen richt. Leuke en effectieve trainingen in de vorm van afwisselende circuittrainingen en verscheidene kleinschalige groepslessen. Madonna’s is de sportschool om je snel fit, Vitaal en lekker in je vel te voelen.

Onze sportschool biedt Personal Training. Onderscheiden van de ouderwetse personal training is Bodytec waarmee je in slechts 20 minuten de effectiviteit bereikt van drie uur “gewone training”. Zoals alle trainingen van Sport Boutique Veghel: snel, veilig en effectief.

Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie, geen klachten meer? Sport Boutique Veghel biedt de beste mogelijkheden om resultaat te bereiken.
Op basis van de lidmaatschapstest kan je kiezen welk programma van onze sportscholen het beste bij jou past.

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Sport Boutique Veghel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​