Medisch fitness

Hoe ga je om met pijn, blessures en andere gezondheidsproblemen? Hoe voorkom je klachten?

Bij medisch Fitness ligt de nadruk op gezond en verantwoord bewegen. Voor een voorspoedig herstel, om blessures te voorkomen of om te blijven bewegen bij chronische klachten.

Ook kunnen we met medisch Mitness overgewicht aanpakken en daarmee de kans op diabetes, hart- en vaatziekten en kanker verminderen. Wij helpen je om gericht te blijven bewegen, zonder te forceren. Sport Boutique Veghel sluit volledig aan bij het specialisme van fysiotherapeuten in Veghel. Na de acute fase van een blessure, operatie, ziekte of ongeval zijn Juvenalis en Madonna’s erop gericht om met een afgestemd trainingsprogramma honderd procent functionaliteit te bereiken. Waar nodig verwijzen wij door naar een arts of fysiotherapeut in Veghel.

Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie, geen klachten meer? Sport Boutique Veghel biedt de beste mogelijkheden om resultaat te bereiken. Op basis van de lidmaatschapstest kan je kiezen welk programma van onze sportscholen het beste bij jou past.

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Sport Boutique Veghel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​