Madonna’s Fitness voor vrouwen: Zo leuk kan sporten zijn!

BIJ MADONNA'S DRAAIT HET OM PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR JOU

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Madonna’s in Veghel dé sportschool voor jou! Jezelf kunnen zijn en gewoon lekker sporten. Daar draait het om bij Madonna’s, fitness voor vrouwen. Of je nu een echte fanatiekeling bent of juist nog een duwtje in de rug kunt gebruiken, onze professionele fitness- en voedingscoaches staan graag voor je klaar.

We zijn kleinschalig, persoonlijk en laagdrempelig. Ook als je niet zo sportief bent, voel je je bij ons direct thuis.

Waarom kiezen vrouwen in Veghel en omgeving voor fitness bij Madonna's?
De resultaten van de vele mensen die je al voor gingen spreken voor zich. Ben jij ook toe aan je fitter, energieker te voelen, aan een beter figuur, aan een gezondere leefstijl? Stel dan niet langer uit! Je kunt op ons vertrouwen dat we ook jou naar je doel helpen.

Op maat: ontwikkeld voor vrouwen en gericht op jouw doel!

DE CIRCUITTRAINING BIJ MADONNA'S

Je hebt een goede basisconditie nodig om gezond te zijn en te blijven. Door een goede conditie kom je niet alleen je dag beter door maar je kunt ook meer genieten van leven.

De circuittraining van Madonna's (Fitness voor Vrouwen) zijn gebaseerd op het HITT-principe, de snelste en effectiefste trainingsvorm.

Je werkt spelenderwijs aan je spieruithoudingsvermogen en je cardiovasculair uithoudingsvermogen. Dat maakt je fitter, daardoor heb je de hele dag meer energie. Ook je coördinatie en lenigheid verbeteren en je krijgt een fitter en sterker lichaam. Op deze basis voorkom je vervelende blessures en kan je herstellen na blessures en ook bij blijvende beperkingen zoveel mogelijk functionaliteit winnen.

Je werkt aan jouw persoonlijke doelstelling. Dat kan een afgetraind sterk lijf zijn, meer spierkracht of een betere basis voor jouw specifieke sport. Wat is jouw doelstelling?

BUITENSPORT

Durf jij een sportieve uitdaging aan en wil je graag buiten sporten? Ben je niet bang voor een pittige intervaltraining? Bij de buitentrainingen dagen we je uit om je grenzen te verleggen. Onder leiding van een trainer werk je aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie.

Buiten sporten is plezier, actie en gezelligheid.

Lijkt het je heerlijk om buiten te sporten, maar vraag je je af of je dat wel aankunt? Ben je nooit zo’n hardloper geweest? Je sport in jouw eigen tempo en intensiteit. Ook met wat minder sportervaring kun je zo meedoen. Je beweegt op een gevarieerde manier op jouw
niveau. Natuurlijk dagen we je ook uit. Stap voor stap ontwikkel je je sportieve vaardigheden.

BODY & MIND

Lichamelijk bewust en geestelijk in balans: dat staat centraal bij Body & Mind. Wil jij op een ontspannen manier je lichaam trainen?

Body & Mind bij Madonna’s is een combinatie van yoga en pilates. Je bouwt daarbij flexibiliteit en spierkracht op. We focussen op ademhalingstechniek, concentratie en zorgvuldig opgebouwde stretches, bewegingen en houdingen. Ook bij diverse fysieke en mentale klachten is Body & Mind geschikt. Deze holistische workout brengt je lichaam en geest in harmonie.

NIA

Klaar voor een complete workout op muziek? Aangepast aan wat jij kan? Na een Nia-les voel je je voldaan, ontspannen en bruis je van energie!

Tijdens de workout beweeg je intensief op mooie inspirerende muziek. Nia is gebaseerd op een combinatie van negen verschillende bewegingsstijlen. Je ontwikkelt flexibiliteit,
coördinatie, mobiliteit, kracht, precisie en stabiliteit. Je ademt dieper en voelt je energiek, vrij en ontspannen.

VOEDINGSBEGELEIDING

Wil jij blijvend afvallen? En onder professionele begeleiding een evenwichtig eet- en leefpatroon ontwikkelen?

Onder onze begeleiding leer je hoe met voeding om te gaan. Op basis van jouw energiebehoefte maken we een voedingsschema. Met producten, zo uit de supermarkt! Je gezin eet gewoon mee. Elke dag drie hoofdmaaltijden en tussendoortjes voor een optimaal eetpatroon. Nooit meer lijnen, niet jojoën, lekker eten en toch afvallen!

KOM KENNIS MAKEN EN KIJK OF MADONNA'S BIJ JOU PAST

Dus zoek jij een sportschool in Veghel? Wil jij meer gaan sporten en zoek je een sportcentrum dat bij jou past? Voel je je niet prettig in een andere sportschool? Dan is Madonna's in Veghel de juiste plek voor jou.