Fysieke klachten verminderen

Heb jij klachten aan bijvoorbeeld je nek, schouders, rug, heup of knieën? Heb jij chronische pijn? Heb jij een blessure die maar niet herstelt? Bewegen helpt vaak om de klachten te verminderen, maar dan wel met een verantwoord opgebouwd trainingsprogramma. Bewegen leidt ertoe dat je functionaliteit, ondanks je blessure veel beter wordt. Het is wel belangrijk is dat je verantwoord beweegt.

De achtergrond van Juvenalis Personal Training op het gebied van medisch fitness helpt om het juiste trainingsprogramma te kiezen. Veel klachten, bijvoorbeeld artrose, worden minder als je naast sporten ook je lichaamsgewicht vermindert. Ook daarbij kan Juvenalis helpen.

Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie, geen klachten meer? Sport Boutique Veghel biedt de beste mogelijkheden om resultaat te bereiken. Op basis van de lidmaatschapstest kan je kiezen welk programma van onze sportscholen het beste bij jou past.

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Sport Boutique Veghel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​