• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers
  • Snel resultaat

Fitness in Veghel

Home » Fitness

Fitness bij Juvenalis

Fitness is dé manier om fitter te worden. Onze locatie Juvenalis van Sport Boutique Veghel is anders dan de ‘gewone’ sportschool. Onze gym is voorzien van alle gemakken en maakt fitness toegankelijk voor zowel beginners als ervaren sporters.

Bij Juvenalis van Sport Boutique Veghel kan je voor elk sportdoel terecht, bijvoorbeeld afvallen, conditie verbeteren, vitaal blijven of sterker worden. Voor elk doel hebben wij een effectief plan. Wil je Gratis geadviseerd worden over je gezondheid(doelen)? Klik dan op onderstaande knop om ons contactformulier in te vullen.

blog-single-12-740×600
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Milon Cirkel

In Veghel fitness je snel veilig en effectief bij Juvenalis. Als enige sportschool in Veghel en omstreken werken we met de Milon Cirkel. Daarmee train je het hele lichaam in maar 35 minuten. Je spieren worden sterker. En ook je conditie komt aan bod. Juvenalis Sport Boutique Veghel is hét alternatief voor de gewone sportschool.

Circuittraining CrossJeFit

Crossjefit is een circuittraining met functionele oefeningen. Deze trainingen dragen bij aan een beter uithoudingsvermogen en vergroting van je fysieke mogelijkheden.
Een goede conditie bouw je op door te werken aan je spieruithoudingsvermogen en je cardiovasculair uithoudingsvermogen. Dat maakt je fitter, daardoor heb je de hele dag meer energie.

Bodytec EMS

Door Elektro-spierstimulatie kunnen we in 20 minuten de effectiviteit van 3 uur intensief sporten bereiken. Als je wilt afvallen, sterker worden, fysieke of mentale klachten verminderen of meer weerstand opbouwen, dan is Bodytec wat voor jou.

blog-single-12-740×600