• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers
  • Snel resultaat

Fitness voor vrouwen

Home » Fitness voor vrouwen

FITNESS IS ANDERS BIJ JUVENALIS EN MADONNA’S

Sport Boutique Veghel: voor vrouwen die zich niet thuis voelen in een gewone sportschool, maar wel graag willen werken aan een fitter en gezonder lichaam. Dé club met de nieuwste revolutionaire technieken van Milon en Bodytec.

Ook als je je niet thuis voelt in de gewone sportschool.

De citrcuittraing bij Madonna’s is gezellig en effectief. Zes dagen per week. Behalve bij de circuittraining ben je ook welkom bij de groepslessen zoals body&mind (filates en yoga), Nia (trainen met dans op muziek) en de buitentrainingen.

blog-single-12-740×600
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij Juvenalis biedt De Milon Cirkel en het functioneel trainingscircuit de basis voor een snelle, veilige en effectieve training, ook als je je niet thuis voelt in de gewone fitnessclub of sportschool.
Madonna’s is de topclub die zich exclusief richt op vrouwen met leuke en effectieve trainingen in de afwisselende circuittraining en verscheidene kleinschalige groepslessen.
Bodytec PT biedt personal training met maximaal twee deelnemers tegelijk, waar- bij in slechts 20 minuten een effectiviteit wordt bereikt van drie uur “gewone training”.

Bij Madonna’s en Juvenalis heb je een volledige training in slechts 35 minuten met een effectiviteit die veer uitsteekt biven het niveau van “gewone” fitness. En 20 minuten Bodytec PT mag je qua effect vergelijken met 3 uur “gewone” fitness.

Creëer een gezonde geest in een gezond lichaam in slechts 35 minuten of zelfs 20 minuten per keer.
Spier- en conditietraining voor een sterk lichaam en hogere langdurige vetverbranding.
Bewegen om rug-, nek- schouder- en gewrichts- klachten te voorkomen en te genezen.
Een voedingsprogramma en voedingsadvies om gezond, en slank te zijn en te blijven.

Fitness bij Juvenalis en Madonna’s: Voor iedereen die in een plezierige omgeving wil werken aan een fitter lijf, een beter figuur en minder lichamelijke klachten. Daarvoor hebben we de beste faciliteiten en het beste personeel geselecteerd.
Onze filosofie: we zullen allemaal moeten bewegen om ons lichaam fit, gezond en krachtig te houden. Bij ons doe je dat door een training die snel, efficiënt, veilig en afwisselend is. Je bent van harte welkom om zelf te ervaren wat onze unieke aanpak precies inhoudt.