De voedingsprogramma’s van Juvenalis en Madonna’s zijn ontwikkeld door ervaren diëtisten

De kunst van afvallen ligt in een verandering van leefgewoontes, een andere leefstijl. De begeleiding hiervan vraagt niet alleen om advies op het gebied van voeding en bewegen maar vooral om leefstijlbegeleiding. Samen met onze diëtisten stimuleren we je dan ook om actief aan de slag te gaan met het veranderen van je leefstijl.

Onze diëtisten met een paramedische opleiding zijn specialisten op het gebied van voeding. In geval van ziekte behandelt patiënten met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies. Wij pretenderen met onze voedingsadviezen geen behandelaars van ziekten te zijn, maar willen een gezonde leefstijl bevorderen. Dat past in onze rol als preventiecentrum.

Op basis van de voedingsprogramma’s van onze diëtisten begeleiden wij je op basis van onze kennis van gedrag rondom de voeding en motiveren wij je tot een duurzaam gezonder eetpatroon.

Maak je je zorgen hebt over je gewicht of is voor je gezondheid een wijziging van je eetpatroon nodig? Of heb je om een andere reden behoefte aan een voedingsadvies? Wil je een gezondere leefstijl? Dan hebben wij voor jou het antwoord. Wij coachen je en kunnen je voorzien van de door onze diëtisten ontwikkelde voedingsprogramma’s op maat.

Wij bekijken samen met jou welke wijzigingen in je voedingspatroon passen bij jouw situatie een voorkeuren. Bij specifieke vragen kunnen wij altijd onze diëtisten raadplegen voor een toegespitst advies.

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Sport Boutique Veghel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​