Cross-je-Fit, een intensieve functionele training zonder het blessurerisico van Crossfit

Cross-je-Fit is een functioneel trainingscircuit voor een intensieve workout voor het hele lichaam. Bij deze training worden diverse materialen gebruikt zoals touwen, bumper plates, barbells en kettlebells. Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven op een hoog intensiteitsniveau.

Een variant op het populaire Crossfit, maar dan met minder blessurerisico. Je werkt aan een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam. jouw conditie en snelheid gaan met sprongen vooruit.

Een Cross-je-Fit-training maakt jou bewuster van je lichaam. Met een diversiteit oefeningen word je uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Onze ervaren trainers helpen jou hierbij. Ze leggen de oefeningen uit en kijken mee of alles goed lukt en helpen om blessures te voorkomen. Daardoor is Cross-je-Fit geschikt voor sporters van elk niveau.

Kom kennis maken en kijk of Cross-je-Fit bij jou past.

CrossFit kan van alles zijn. Waar jij voor kiest!. Vind je veiligheid, het vermijden van blessures belangrijk, dan kom je bij ons. Wij nodigen je uit om te komen ontdekken wat hoe jij veilig en effectief kan trainen.

Vergeet alles wat je over Crossfit hebt gehoord en ervaar hoe je in ons Cross-je-Fit-trainingscircuit jouw doelen bereikt. Ervaren is de énige manier om mee te kunnen praten.

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Sport Boutique Veghel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​